Història

Des de 1959 som especialistes en arts gràfiques. En el nostre sector és tan important l’experiència com la vocació per la qualitat.

Futur

El futur és la clau de la nostra filosofia. Actualitzem constantment la nostra tecnologia des de la perspectiva que ens dona l’expertesa i adaptant-nos als canvis que el mercat exigeix.

Índice va néixer el 1959 com a agència de publicitat especialitzada en les campanyes i promocions de diverses empreses de sector tèxtil i moda. Aquesta activitat, exitosa i pionera en el nostre país, va derivar en l’edició de fins a 5 revistes tècniques especialitzades en moda. El 1965 també va marcar la història de Índice perquè va ser aleshores quan l’empresa va adquirir les seves primeres dues màquines offset i així va ampliar la seva activitat.

Entre 1965 i 1973 Índice combina la seva activitat com a agència amb un increment progressiu dels projectes d’arts gràfiques. Durant l’any 1970 s’engega l’enquadernació, i en els següents anys es segueix renovant maquinària especialitzant-nos en la producció de llibres. A més, l’empresa adquireix nous locals, més grans i amb capacitat per centralitzar tots els processos i el magatzem.

En l’actualitat, mantenim la filosofia que sempre ens ha caracteritzat, seguim invertint en nova tecnologia que ens permeti mantenir l’estàndard de qualitat més alt i acomplir amb els projectes dels nostres clients, hem ampliat les nostres instal·lacions per tal d’assolir una millor producció i logística. Seguim compromesos amb el futur tal com ho vàrem definir fa gairebé 70 anys.

Necessites ajuda?

Necessites ajuda?
Contacta amb nosaltres

TELÈFON
+34 93 303 68 90

MAIL
info@indice.es

TELEGRAM
@indice